Diagnosesoftware Bär CargoCheck

Uw digitale service-assistent

Bij bedrijfswagenonderhoud is op software gebaseerde diagnose allang standaard. Want stilstand kost geld – maximale inzetbaarheid is het doel. Daarom heeft Bär Cargolift voor u de diagnosesoftware Bär CargoCheck ontwikkeld, een onmisbaar hulpmiddel voor vakkundig onderhoud aan een Bär Cargolift. Zodat het voertuig weer zo snel mogelijk onderweg is!

Met de CargoCheck diagnosesoftware van Bär kunt u:

  • een snelle en eenvoudige foutdiagnose door de bewaking van de spannings- en stroomtoevoer en van alle in- en uitgangen, met behulp van het foutengeheugen en de grafische weergave van de poorttoewijzing
  • parametrisering van de apparatuur naar behoefte, zoals het inschakelen via SwitchKey of de fijnafstelling van de radiografische afstandsbediening Bär SmartControl
  • aanpassing aan de functies, want met Bär CargoCheck kunt u ook de software van de eBC-controller updaten
  • de uitgebreide ondersteuning door de Bär Service & Partsmanager, die u gerichter kan adviseren via TeamViewer remote access

Voorwaarden voor het gebruik van Bär CargoCheck

Bär CargoCheck geeft toegang tot Bär Cargoliften met eBC Controller (vanaf bouwjaar 2012) ». Vereist zijn:

een Windows PC (Windows 7 of hoger),

een standaard USB-kabel (aansluiting A/B) en

een geldige licentie voor Bär CargoCheck.

De diagnosesoftware kan worden gedownload van de Bär Cargolift WebShop » en kan tot 48 uur na de eerste installatie gratis worden gebruikt. Daarna heb je een betaalde licentie nodig. De vergunningsperiode begint op 1 oktober en eindigt op 30 september. Het jaarlijkse updaten zorgt ervoor dat u altijd up-to-date bent en profiteert van onze verdere ontwikkelingen.

Als u vragen hebt over Bär CargoCheck, kan het team van Service Technik u eenvoudig en snel ondersteunen via TeamViewer remote access.

TeamViewer gebruiken voor support op afstand

Meer informatie over de diagnosesoftware Bär CargoCheck

Bär CargoCheck downloaden in de WebShop

Natuurlijk kunt u in de Bär Cargolift WebShop originele reserveonderdelen bestellen. Verschillende zoekopties, interactieve exploded views en 3D-weergaven van de onderdelen helpen u bij de keuze van het juiste reserveonderdeel. Bovendien kunt u in de WebShop de diagnosesoftware Bär CargoCheck en de Cargolift-software downloaden en garantieclaims indienen. Ontdek de vele mogelijkheden!

WebShop bezoeken

De elektronische besturing eBC Controller

Met deze besturing kunnen alle Bär Cargoliften sinds 2012 worden gediagnosticeerd. Naast de diagnosesoftware Bär CargoCheck biedt de eBC Controller nog meer mogelijkheden zoals de telematicaverbinding Bär CargoConnect of de vereenvoudigde bediening van de HydFalt Cargoliften met de softwarefunctie EasyFold.

Meer informatie