Betrouwbare stroomvoorziening met SmartCharge

Omdat maximale beschikbaarheid het doel is

SmartCharge, de genormeerde oplossing voor aanhangers en opleggers. Al sinds 2008 beveiligt de elektronisch gestuurde laadleiding SmartCharge SC-VEHH op betrouwbare wijze de stroomvoorziening van Bär Cargolifts (maar ook van andere liftlaadklep-fabricaten), gemonteerd aan getrokken eenheden. De lichtgrijze, 7-polige stekkerverbinding garandeert bedrijfsveiligheid door:

  • Optimale dimensionering
  • Laadstroombegrenzing door middel van elektronica (korte tijd 50 A, permanent 30 A)
  • Genormeerde stekkerverbinding en PIN-aansluitingen (ISO 25981)
  • Weergave van storingen van de laadleiding door knipperend signaal in de bestuurderscabine en gecodeerd signaal op de elektronicamodule
  • Waterdichte gietmassa (beveiligingsgraad IP 69K)

Bovendien maakt SmartCharge SC-VEHH een terugmeldsignaal voor de weergave van de rijstand in de bestuurderscabine mogelijk conform DIN EN 1756-1. Als genormeerde stekkerverbinding kunnen Trekkende voertuigen en aanhangwagens met SmartCharge willekeurig uitgewisseld worden. Meer informatie over de SmartCharge vindt u in de pdf.

Ombouw van CEKON naar SmartCharge

Uw wagenpark gebruikt momenteel CEKON, maar u wilt naar SmartCharge overschakelen? In de pdf verneemt u, hoe dat mogelijk is. Natuurlijk adviseren wij u graag: 

Contactpersonen

Verdere inhoud over SmartCharge

Stroomvoorziening in de onderdelencatalogus

Of het nu gaat om de SmartCharge laadkabel, stroomkabels, hoofdstroomkabels, stuurstroomkabels, zekeringen of andere elektrische onderdelen - in de digitale Bär onderdelencatalogus staat een selectie van de meest gangbare onderdelen voor u klaar! En het beste van alles: één klik op de foto of het artikelnummer is genoeg om precies dit originele reserveonderdeel in de WebShop te zien en te bestellen (registratie vereist).

Meer informatie vanaf pagina 44

De intelligente eBC-controller

De controller met geheugen: De eBC Controller registreert onderspanning en slaat deze op.

Meer informatie

Diagnosesoftware Bär CargoCheck

Bekijk de spanningscurve of bepaal andere, elektrische storingen.

Meer informatie