Downloaden van documenten

Bär Cargolift biedt documenten over het huidige productassortiment aan om gratis te downloaden. Beschikbaar zijn:

Aanbouwtekeningen

Maatbladen

Montagehandleidingen

Certificaten

Gebruikshandleidingen

Servicedocumenten

Elektrische schema's (beschikbaar in de WebShop)

Brochures

Download gestandaardiseerde aanbouwtekeningen

Aanbouwtekeningen geven de mogelijke aanbouwsituaties voor de betreffende Cargolift. Is het Cargolift-type leverbaar met meerdere armlengten, levert de zoekopdracht meerdere resultaten. De tekeningen zijn beschikbaar voor het actuele productprogramma van Bär Cargolift. Gearchiveerde tekeningen kunt u serienummer specifiek via de Bär Cargolift WebShop.

Als alternatief kunt u de aanbouwbaarheid via het aanbouwrekenprogramma controleren of een ingevuld maatblad ter controle naar Bär Cargolift sturen.

Cargolift-type
Taal

Download maatbladen

Om ervoor te zorgen dat dragend voertuig en Cargolift zo goed mogelijk bij elkaar passen, wordt de aanbouw vooraf gecontroleerd. Met de maatbladen van Bär Cargolift kunt u de voor de aanbouwcontrole benodigde maten vastleggen en daarna de aanbouwsituatie via het aanbouwrekenprogramma of de aanbouwtekening controleren. Bij complexe aanbouwsituaties (bijv. bij voertuigen met een lage aanhangerkoppeling), maken de maatbladen een snelle en duidelijke gegevensuitwisseling met de technische verkoop van Bär Cargolift mogelijk.

Taal

Download montagehandleidingen

De laadklep moet op de vrachtwagen worden gemonteerd - maar hoe? De montagehandleidingen van het huidige Bär Cargolift-assortiment helpen u daarbij.

Taal

Download certificaten

Bär Cargolifts beschikken over verschillende goedkeuringen. De certificaten voor de onder rijbeveiliging, de montagebalk voor de trekhaak, evenals de ladingsbeveiliging, zijn het meest benodigd. Bovendien vindt u hier certificaten voor elektromagnetische compatibiliteit en slipvastheid van Bär-platformoppervlakken - telkens voor het actuele productassortiment van Bär Cargolift. Gearchiveerde certificaten of andere certificaten dan de eerder genoemde, kunt u serienummer specifiek via de Bär Cargolift WebShop.

Certificaat-type
Cargolift-type

Download gebruiksaanwijzingen

Gebruikshandleidingen moeten de gebruiker helpen bij het gebruik van de Bär Cargolift. De gebruikshandleidingen voor het actuele productprogramma van Bär Cargolift kunt u hier downloaden. Gearchiveerde handleidingen kunt u digitaal of afgedrukt via de Bär Cargolift WebShop. Een compacte handleiding met veel foto's en films voor een specifieke Cargolift is online beschikbaar op HowToCargoLift na het invoeren van het serienummer - beschikbaar in elf talen.

Cargolift-type
Taal

Download service documenten

Een beetje hulp verlicht de werkzaamheden en verhoogt de efficiency. In de servicedocumentatie heeft Bär Cargolift service reparatie-instructies en meer informatie over Cargolift voor u voorbereid. De service-hotline beantwoord graag al uw vragen.

Gearchiveerde documenten en andere documenten, bijvoorbeeld elektrische schema's, kunt u serienummer specifiek via de Bär Cargolift WebShop.

Taal

Download brochures, folders en flyers

Zoekt u een bepaalde brochure in digitale vorm? Hier kunt u het vinden!

Taal