Bär originele reserveonderdelen

Maximale beschikbaarheid is de hoofdzaak bij professioneel gebruik. Regelmatige inspectie en onderhoud met originele onderdelen spelen een centrale rol voor zowel het voertuig als de laadklep. Want alleen de fabrikant kent de geïnstalleerde onderdelen en levert het exact passende originele reserveonderdeel.

Bij Bär Cargolift krijgt u originele onderdelen die qua design en kwaliteit overeenkomen met het serieonderdeel. U profiteert van de verdere ontwikkeling van de componenten en van de kwaliteitstests en 24 maanden garantie op originele reserveonderdelen. Bovendien blijven de garantie en de CE-conformiteit van de Cargolift alleen behouden als originele onderdelen worden gebruikt. Ook na de garantieperiode houden originele reserveonderdelen uw Cargolift gedurende de hele levensduur in topconditie - met de expertise van de fabrikant.

Bestel reserveonderdelen op elk gewenst moment in de WebShop

De WebShop helpt u bij het vinden van het juiste originele Bär-onderdeel: BÄR raadt aan de onderdelen te identificeren aan de hand van het serienummer en de exploded view, omdat u zo toegang krijgt tot de onderdelenlijst. U kunt ook het juiste onderdeel vinden via verschillende zoekopties. Bovendien zijn meer dan 2.000 originele reserveonderdelen beschikbaar als 3D-beelden, zodat u deze onderdelen kunt draaien en roteren. In de WebShop profiteert u van de extra internetkorting en de afschaffing van de vaste verpakkingskosten.

pdf-Download brochure WebShop

Bezoek de WebShop

Originele Bär-onderdelen in de digitale flipcatalogus

Blader door de digitale onderdelencatalogus. Door op de afbeelding van het onderdeel of op het materiaalnummer te klikken, gaat u rechtstreeks naar dit reserveonderdeel in de WebShop - op voorwaarde dat u geregistreerd bent. Naast de selectie van onze meest gangbare originele Bär-reserveonderdelen vindt u in de nieuwe reserveonderdelencatalogus meer informatie over Bär-specifieke technologieën en innovaties, maar ook over de mogelijkheden voor ombouw achteraf, onze service en onze online diensten. Kijk zelf maar:

Naar de flip-catalogus

Advies over Bär originele onderdelen

Heeft u liever persoonlijk advies? Dan kunt u contact opnemen met onze Service & Parts Manager op + 31 6 14 96 80 88 of stuur een E-Mail naar: varkevisser(at)baer-cargolift.com. Natuurlijk kunt ook contact opnemen met onze akmensen van onze afdeling onderdelenverkoop (Duits / Engels / Frans) Tel +49 7131 2877 752 of via spareparts(at)baer-cargolift.de


Natuurlijk kunt ook contact opnemen

Beschikbaarheid van originele Bär onderdelen

Onze Bär servicepartners hebben de gangbare onderdelen op voorraad. Dit garandeert een snelle beschikbaarheid van onderdelen voor u. Bovendien kunnen originele BÄR-reserveonderdelen rechtstreeks vanuit ons centrale magazijn in Heilbronn, Duitsland, worden verzonden.


De afgelopen jaren hebben wij onze onderdelenlogistiek daar grondig herzien. Het centrale magazijn in Heilbronn herbergt nu op 580 vierkante meter ongeveer 1.500 verschillende originele Bär-reserveonderdelen. Deze worden in geoptimaliseerde hoeveelheden opgeslagen in snellaadrekken, twee geautomatiseerde hooglaadrekken en een hooglaadrek voor grote ladingdragers.

Verzendmogelijkheden voor Bär originele vervangingsonderdelen

Bij de verzending van originele Bär-onderdelen vanuit ons centrale magazijn in Heilbronn kiezen wij de gunstigste verzendmethode voor u. Wij houden rekening met het gewicht en de grootte van de zending, het land van bestemming en de urgentie. Let op, de laatste opdracht moet voor 16.30, vrijdags voor 16.00 uur voor expreszendingen bij ons binnen zijn.

Verzendmogelijkheden binnen Europa 

  • Night Star Express - levertijden op aanvraag
  • DHL Express 12:00 - levering voor 12:00 de volgende dag, niet in het weekend of op feestdagen
  • DHL Express – Levering de volgende dag (uiterlijk aan het einde van de werkdag), niet in het weekend of op feestdagen
  • Pakketlevering / DHL Paket – levering binnen 2-4 dagen
  • Transportverzending voor grote BÄR originele onderdelen

Gerelateerde inhoud over laadklep onderdelen

Competente hulp - het geschoolde Bär-servicepartnernetwerk

Vind uw dichtstbijzijnde Bär-servicepartner in GoogleMaps.

Naar de servicepartner zoeken

Diagnosesoftware Bär CargoCheck

Aangesloten via een standaard USB-kabel (poort A/B) maakt Bär CargoCheck een snelle en gerichte storingsdiagnose mogelijk, evenals de parametrisering van Cargolift-apparatuur volgens de eisen en retrofitting.

Meer informatie