Praktische investeringsbescherming door BÄR

Garantie, aansluitgarantie, onderhouds- en reparatiecontract

Een logistieke keten kan alleen functioneren als alle afzonderlijke schakels betrouwbaar in elkaar grijpen. Om deze betrouwbaarheid te garanderen hecht BÄR bij ontwerp, fabricage en montage van haar Cargoliften veel waarde aan de hoogste kwaliteit van de afzonderlijke componenten. Dit is de basis voor de uitgebreide garanties en de extra aanbiedingen voor praktische investeringsbescherming.

U heeft de keuze tussen:

Onderhouds- en reparatiecontract Bär CargoRate

Volledige service, risico nihil. Met het onderhouds- en reparatiecontract verandert u moeilijk calculeerbare levenscycluskosten in een vast maandbedrag. En onze gecertificeerde servicepartners houden uw Bär Cargolift altijd in topconditie. Een productleven lang.

pdf-Download Brochure

Aansluitgarantie Bär CargoProtect

Succes is geen toeval. Met het kopen van aanvullende garantie voor uw Bär Cargolift, kunt u de garantie van 24 maanden naar wens verlengen en zo uzelf en uw budget beschermen tegen onaangename verrassingen. Zeker weten. 

24 maanden garantie

Bij BÄR krijgt u 24 maanden garantie op onderdelen en arbeid van nieuwe Cargoliften en 24 maanden garantie op originele Bär-reserveonderdelen. U kunt de garantieclaim indienen via de Bär Cargolift WebShop.

pdf informatie over garantie

De basis voor een langdurig efficiënt gebruik van uw Bär Cargolift is een regelmatige inspectie en onderhoud:

Periodieke keuring

Een regelmatige keuring volgens de nationale wetgeving zorgt niet alleen dat uw Cargolift in topconditie blijft, maar bespaart tegelijk tijd en geld. Onze buitendienst adviseert u graag op basis van de eisen aan de periodieke keuring in uw land.

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud waarborgt een probleemloze werking van de Bär Cargolift tijdens het dagelijks gebruik. Bovendien is het een voorwaarde, om te zorgen dat ook in het tweede jaar de aanspraak op garantie bestaat. Omdat een wettelijk voorgeschreven periodieke keuring niet verplicht ook het onderhoud omvat, worden in het serviceprotocol de noodzakelijke maatregelen vastgelegd.

pdf download ons service protocool

Meer informatie over garantie en investeringsbescherming

Uw serviceportaal - de Bär Cargolift WebShop

Natuurlijk vindt u in de WebShop alle originele onderdelen van Bär. U kunt ook een garantieclaim indienen en deze direct aan uw bestelling van onderdelen koppelen. Daarna kunt u in het overzicht de verwerkingsstatus van uw claim volgen. Uw Bär servicepartner dient ook de servicefacturen voor het Bär CargoRate onderhouds- en reparatiecontract in bij BÄR via de WebShop.

WebShop bezoeken

Duurzame service vereist hoogwaardige reserveonderdelen

Als fabrikant weet BÄR,

  • welke onderdelen geïnstalleerd zijn
  • welke originele reserveonderdelen verder zijn ontwikkeld voor een maximale levensduur en
  • hoe het samenspel van de componenten leidt tot optimale prestaties in de lifttoepassing.

Meer informatie