De gestandaardiseerde data-interface Bär CargoConnect

Gebruik uw gegevens met de telematica-oplossing van BÄR

Digitalisering ligt op ieders lippen. Maar wat heeft digitalisering te maken met een laadklep? Een geweldige deal! Want DIN 4630 bestaat al sinds 2022 en standaardiseert de data-interface voor de communicatie tussen opbouwcomponenten met telematica en het voertuig/de aanhangwagen. Tot deze componenten behoren natuurlijk ook onze Bär Cargoliften. Bär CargoConnect voorziet u van Cargolift-gegevens voor uw fleetmanagementsysteem en maakt aanpassingen aan de Cargolift mogelijk, zoals de flexibele aanpassing van toegangsrechten afhankelijk van locatie of tijd (geo/timefencing).

Het doel is een maximale beschikbaarheid van het voertuig en zijn onderdelen, en een vlotte, efficiënte logistieke keten.

Bär CargoConnect is een optioneel onderdeel van de software van onze Cargoliften. Als de optie actief is en de eBC-controller via een verbindingskabel met uw telematica is verbonden, kunnen de Cargolift-gegevens worden opgehaald volgens SAE J1939. De gegevens worden - samen met andere voertuiggegevens - doorgegeven via uw bestaande telematicaoplossing.

Meer informatie over Bär CargoConnect

De intelligente eBC-controller

De controller die voor zichzelf denkt. Want dat is de basis voor Bär CargoConnect.

Meer informatie

Diagnosesoftware Bär CargoCheck

Bekijk de eBC Controller met de diagnosesoftware - of het nu gaat om reparatie, aanpassing of parametrisering.

Meer informatie