Bär Cargolift Falt

De opvouwbare lift

U heeft vaak vrije toegang nodig tot uw achterdeuren, bijvoorbeeld voor het laden en lossen bij laadperrons? Zou een standaardplatform u bij het gebruik van het voertuig kunnen storen? Dan is Bär Cargolift Falt uw oplossing voor laden naar behoefte.

In de rijpositie verdwijnt de ondervouwbare laadklep uit de productgroep Bär Cargolift Falt onder de voertuigvloer. Hierdoor is laden aan een laadperron zonder beperkingen mogelijk. Is de Cargolift nodig, zorgt het bedieningscommando „Dalen“ dat het platformpakket eerst mechanisch wordt opgesteld, zodat de bediener dit daarna handmatig kan openklappen. De vouwprocedure wordt hierbij vereenvoudigd door veerondersteuning.

Bij het regelmatig laden en lossen op hellingen raadt BÄR de versie F4 aan: Terwijl de F2 Cargolifts slechts over twee hefcilinders beschikken, maken twee extra kantelcilinders van de F4 Cargolifts een hellingcompensatie op elke hoogte mogelijk. Dit verhoogt de veiligheid en het comfort bij het laden.

Deze productgroep omvat de Cargolifts:

  • BC 1000 F2
  • BC 1000 F4
  • BC 1500 F2
  • BC 1500 F4
  • BC 2000 F2
  • BC 2000 F4

Uitrusting voor Bär Cargolift Falt

De standaard besturingseenheid Bär Control EVO

Intuïtief bruikbaar, robuust gebouwd en perfect bedienbaar, ook met handschoenen dankzij de kruishendelschakelaars - dat is de bedieningseenheid Bär Control EVO. Optioneel kan de Cargolift met de linker bedieningshendel worden in- en uitgeschakeld. BÄR noemt deze optie SwitchKey. 

Bedieningsfilm voor Bär Cargolift Falt met Bär Control EVO op YouTube

Meer informatie

Eenvoudige en veilige radiografische besturing - Bär SmartControl Basic

Voor de radiografische bediening van de basisfuncties biedt BÄR de radiografische afstandsbediening Bär SmartControl Basic aan. Want drie bedieningsknoppen zijn voldoende! De veiligheid komt door de detectie op korte afstand.

Meer informatie over radiografische bediening

Het opklapbare aluminium platform

Alle opvouwbare Cargoliften zijn uitgerust met een licht maar stabiel aluminium platform. Het handmatig inklappen is gebruiksvriendelijk met veerontlasting. De achterzijde van het platform is standaard van natuurlijk aluminium. Het antislip TracGrip platformprofiel verhoogt de veiligheid op het platform. Als alternatief is het geluidsreducerende profiel SilentGrip verkrijgbaar.

Meer informatie

Voor een veilig transport van uw rolcontainers - Afrolbeveiliging 2rd

De afrolbeveiliging 2rd maakt het gelijktijdige transport van twee rolcontainers mogelijk. De afrolbeveiliging heeft een openingshoek van 43° voor roldiameters tot 110 mm. De kleppen openen individueel met een bedieningshendel per klep en hebben twee schakelstanden.

Gebruiksfilm voor de afrolbeveiliging 2rd op YouTube


Voor een veilig transport van uw rolcontainers - Afrolbeveiliging 2ad

De afrolbeveiliging 2ad maakt het gelijktijdige transport van twee rolcontainers mogelijk. De afrolbeveiliging heeft een openingshoek van 110° voor roldiameters tot 200 mm. De kleppen openen individueel met een bedieningshendel per klep en hebben twee schakelstanden.

Gebruiksfilm voor de afrolbeveiliging 2ad op YouTube

Gerelateerde inhoud voor Bär Cargolift Falt

Gebruik de gegevens van uw Bär Cargolift!

Alle Bär Cargoliften zijn uitgerust met de gegevensinterface Bär CargoConnect. Als de softwareoptie actief is en de elektronische besturingseenheid eBC Controller op uw telematica is aangesloten, kunt u de gegevens gebruiken.

Film over Bär CargoConnect op YouTube

Meer informatie

24 uur per dag advies - productadvies MyCargolift

U kent uw voertuig en uw transporttaak - vind hier de juiste laadklep! Want de productaanbeveling MyCargolift bepaalt de geschikte Bär Cargolift aan de hand van vijf gegevens. Probeer het direct uit!

Start MyCargolift

De serienummer-specifieke handleiding HowToCargoLift

De kwalificatie van chauffeurs is een belangrijke factor in het professionele distributietransport. Tegelijkertijd ontwikkelt de techniek zich voortdurend. Daarom biedt BÄR u de online chauffeurstraining HowToCargoLift. Na het invoeren van het serienummer (of het scannen van de QR-code op de Bär Cargolift) ontvangt u een korte handleiding van precies die Cargolift - beschikbaar in elf talen..

Serienummer invoeren