Bär SmartControl cabine besturing

Bedien de laadklep vanuit de cabine en houd tegelijkertijd overzicht op de achterkant van het voertuig

Manoeuvreren met een vrachtwagen en standaard Cargolift op het laadperron vereist veel oefening - of de Bär SmartControl cabinebesturing. Samen met twee achteruitrijcamera's en een monitor in de cabine kunt u de Cargolift perfect positioneren en bedienen - exclusief bij Bär met oriëntatielijnen op de monitor (gepatenteerd).

De cabinebesturing Bär SmartControl bespaart tijd en zenuwen door de bediening van de Cargolift vanuit de cabine met volledig zicht mogelijk te maken - zodat logistieke processen zonder onderbreking kunnen verlopen en het weer er niet toe doet!

Voor sneller aan het laadperron te kunnen rijden

De Bär SmartControl cabinebesturing biedt u bij gebruik met de Bär Cargolift Standard S4...

...QuickShift functie als standaard voor het gelijktijdig openen en laten zakken van het platform direct na het inschakelen.

Na QuickShift is een automatische stop voor het rijden onder het laadperron mogelijk.

Oriëntatielijnen op de monitor maken het gemakkelijker om het platform aan het laadperron te plaatsen.

De Bär SmartControl cabinebesturing bestaat uit:

Bär SmartControl Plus met docking station, twee achteruitrijcamera's aan de achterzijde van het voertuig en een split-screen monitor in de cabine. Het achteruitrijcamerasysteem met monitor is niet inbegrepen in de leveringsomvang van het cabinebedieningssysteem.

Bär SmartControl CabinControl bedieningsfilm op YouTube

Voor nog meer veiligheid in het veld - het assistentiesysteem Bär VisionAssist in combinatie met Bär SmartControl CabinControl

Veiligheid voor alles! Met deze eis is het assistentiesysteem Bär VisionAssist relevant voor u: Bij het bedienen van de Cargolift bewaakt een AI-achteruitkijkcamera de vooraf gedefinieerde bewegingsradius van het platform. Als een persoon hierin komt, wordt de bedieningsopdracht onmiddellijk automatisch gestopt. De gevaarlijke situatie wordt direct aan de chauffeur getoond op de monitor in de cabine. Na de automatische stop en de controle van de gevaarlijke situatie kan de bestuurder de bediening voortzetten. Samen met de Bär SmartControl-cabinebesturing kunnen ook andere draaisystemen volgens R158 worden geïntegreerd.

Meer informatie over de Bär SmartControl-cabinebesturing

Bär SmartControl Plus met docking station

Voor de Bär Cargolift is de basis voor de cabinebesturing de radiografische afstandsbediening Bär SmartControl Plus met docking station.

Meer informatie

Diagnosesoftware Bär CargoCheck

Instellingen voor Bär SmartControl - zoals de parametrering van nabijheid en werkbereik - zijn mogelijk in de diagnosesoftware Bär CargoCheck.

Meer informatie

De intelligente eBC-besturing

De controller die voor zichzelf denkt. Want het is de basis voor Bär SmartControl.

Meer informatie