Bär NightGuide - Maximale zichtbaarheid voor chauffeurs en voor het wegverkeer (VI 03/21)

Veiligheid bij gebruik van uw laadklep is voor Bär Cargolift sinds de oprichting van het bedrijf een centraal thema geweest. De zichtbaarheid van het perron is van bijzonder belang - zowel voor de bestuurder als voor het wegverkeer. Dit is precies waar de nieuwste innovatieve oplossing van Bär om de hoek komt kijken: NightGuide. De knipperende LED-band geeft het werkgebied op het loopvlak van het platform beknopt aan de bestuurder aan. Tijdens de werking is de positie van het platform van alle kanten duidelijk zichtbaar.

NightGuide verhoogt dus de veiligheid door maximale zichtbaarheid - vooral wanneer de Cargolift ’s in het donker, in openbare verkeerszones wordt gebruikt. Dit heeft ook de Duitse federale instantie voor het wegverkeer (KBA) overtuigd, zodat NightGuide nu een algemene typegoedkeuring heeft.

NightGuide is beschikbaar voor randafwerkingsprofielen voor laadrails met of zonder RamGuard / SteelTop. Deze optionele uitrusting kan worden gebruikt met Bär Cargolift Standard S2 en S4 in 24V met de platformsystemen BAplan45VLL en BAplan45VL met hoogte 1.610 mm tot 2.410 mm / BAplan50VL met hoogte 2.010 mm tot 2.810 mm en met breedte 2.300 mm tot 2.560 mm.

Innovatieve oplossingen met solide technologie die eenvoudig en veilig kunnen worden bediend - dat is onze claim. Meer informatie over NightGuide vindt u op onze thematische website:

» Safety first - Bär NightGuide

Blijf gezond!

Updates in de productportefeuille van Bär Cargolift (VI 05/21)